Bani pentru partid la PDL: Deputatii fac liste cu investitii necesare in colegii


Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a precizat miercuri ca le-a solicitat deputatilor democrat-liberali sa transmita liste cu investitiile prioritare din colegiile proprii, in limita a 2-3 miliarde lei vechi, bani ce ar putea fi alocati la apropiata rectificare bugetara sau in bugetul pe 2011.

quot;Le-am solicitat, in fiecare colegiu, sa spuna care sunt lucrarile de investitii care ar trebui finalizate, pentru a face o analiza si a vedea ce putem face quot;, a precizat Mircea Toader pentru NewsIn. Intrebat care este suma limita in care ar trebui sa se incadreze deputatii, democrat-liberalul a precizat ca este vorba de 2-3 miliarde lei, insa ca suma depinde de situatia din fiecare colegiu.

quot;Ar fi bine ca banii pentru aceste investitii sa fie acordati la urmatoarea rectificare bugetara, dar nu cred. Sa vedem ce bani sunt disponibili la Ministerul Dezvoltarii Regionale si la alte ministere, daca vor fi quot;, a mai spus Toader.

Mai multi deputati PDL au precizat pentru NewsIn ca au primit un SMS din partea liderului de grup, Mircea Toader, prin care li se cere sa trimita care sunt cheltuielile prioritare din colegiile lor, legate in principal de scoli sau drumuri. quot;Am promis si noi una alta prin colegiu, ba la un camin cultural, ba la o scoala, ni s-a spus ca saptamana asta sa trimitem propunerile noastre, sa se analizeze ce se poate face la rectificare quot;, a aratat un democrat-liberal.

Citeste mai mult pe site-ul Realitatea TV (Foto: Mondo News)