Basescu: Boc a fost sabotat de propriul Cabinet, PDL este in pericol de PSD-izare

quot;PDL trebuie sa arate ca are barbati politici. Cine e barbat sa spuna : eu votez motiunea si sa plece. Aveti timp sa va ganditi ce vreti: la putere sau in opozitie quot;, le-a transmis Traian Basescu parlamentarilor democrat-liberali, in cadrul intalnirii de duminica seara de la Snagov.

Surse democrat-liberale su precizat pentru Gandul ca seful statului a tinut un discurs energic prin care i-a indemnat pe senatori si deputati sa nu mai barfeasca quot;pe la colturi quot;. quot;Nu va mai plangeti pe la diferite porti in conditiile in care va puteti deschide singuri usile. Trebuie sa iei, nu sa astepti sa ti se dea! quot;, le-a spus Basescu pedelistilor. Presedintele a dezaprobat si propunerea presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase ca parlamentarii PDL sa nu participe la vot. Ideea lui Anastase a fost catalogata drept quot;ineficienta quot;, Basescu reluand teza quot;barbatiei quot;.

Seful statului a criticat si guvernul, desi s-a ferit sa numeasca pe cineva din executiv. quot;Sunt ministri care au mimat luarea masurilor anticriza. Ministri care nu sunt in stare sa demonstreze ca fac parte din echipa sa se gandeasca ce au de facut quot;, a spus presedintele.

Citeste mai mult pe site-ul Gandul (Sursa foto: Mediafax/Adriana Neagoe)