Basescu a pierdut procesul cu Mugurel Surupaceanu


Traian Basescu a pierdut procesul cu social-democratul Mugurel Surupaceanu, proces in care seful statului a cerut obligarea deputatului PSD la plata unor daune morale simbolice in valoare de un leu pentru declaratiile legate de magazinele care comercializeaza produse etnobotanice.

Traian Basescu poate ataca decizia data luni de judecatori.

quot;In Romania mai exista o farama de democratie, de justitie! Tin sa multumesc in mod deosebit judecatoarei pentru modul in care a gestionat procesul. Am reusit sa demonstram ca putem sa castigam o lupta chiar si cu presedintele Romaniei, care a ales sa fie de partea cealalta a baricadei, si nu de cea care lupta impotriva drogurilor. Ne dorim sa castigam si recursul, cu siguranta Traian Basescu va face recurs quot;, a spus Mugurel Surupaceanu, dupa pronuntarea deciziei.

La ultimul termen, Basescu le-a spus magistratilor ca afirmatiile lui Surupaceanu i-a adus un prejudiciu de imagine. nbsp;Traian Basescu l-a dat in judecata pe deputatul Mugurel Surupaceanu pentru afirmatiile facute de acesta privind incurajarea de catre seful statului a consumului de droguri.

Surupaceanu a declarat, in februarie 2010, ca quot;grupuri de interese quot; din PDL au legatura cu afacerea produselor etnobotanice. El anunta atunci ca, incepand cu 15 februarie, va strange semnaturi pentru infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta.

Sursa foto: gorjeanul.ro