Bebelus aruncat pe geam de o romanca stabilita in Germania

Gest socant al unei tinere romance stabilite in Berlin. Femeia si-a aruncat bebelusul de doar cateva zile de la primul etaj al cadirii in care locuia direct in zapada. Bebelusul, nascut a doua zi de Craciun, a supraviesuit inisial cazaturii. A murit insa mai tarziu la spital din cauza inghesului.

Copilul aruncat de romanca de la etaj a fost gasit de vecini si a fost transportat imediat la spital. Autopsia a stabilit ca nbsp; nou-nascutul a murit din cauza frigului.

quot;Copilul era dezbracat, afara era prea frig quot;, a declarat procurorul citat de BILD. Femeia de 20 de ani, care ar lucra ca prostituata intr-un bar din zona, a recunoscut ca a nascut singura in a doua zi de Craciun si ca si-a aruncat copilul pe geam. Pe numele ei a fost emis mandat de arestare pentru omor prin imprudensa. In acest moment nu exista indicii ca romanca ar suferi de vreo boala psihica.

Romanca Adriana B. a venit in Germania in septembrie si ar fi lucrat ca prostituata in Stuttgart, au povestit vecinii citasi de BILD. In timpul interogatoriului romanca a povestit ca in 2009 a mai adus pe lume o fetisa, acest copil fiind in grija rudelor.

Sursa foto: bild.de