Berlusconi a avut harem cu 14 fete la Milano

Presa italiana continua sa faca dezvaluiri despre viata personala a lui Silvio Berlusconi. Potrivit cotidianului Corriere della Sera, premierul ar fi intretinut cel putin 14 tinere in apartamente situate in afara orasului Milano.
Corriere della Sera scrie ca tinerele intretinute de Silvio Berlusconi locuiau intr-un complex din Milano fara sa plateasca chirie si primeau bani din partea politicianului miliardar, in schimbul unor relatii sexuale.
Prezenta haremului, scrie Corriere della Sera, este o inca o lovitura data imaginii premierului italian. Asta in conditiile in care, Silvio Berlusconi este acum anchetat de procurorii din Milano pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o prostituata minora.
Existenta apartamentelor a fost dezvaluita de o dansatoare din Maroc, cunoscuta sub numele de Ruby, aceeasi care a declarat zilele trecute ca premierul sufera de singuratate.
Silvio Berlusconi a avut o legatura cu Karima El Mahroug anul trecut. Pe atunci, fata avea doar 17 ani. Adolescenta spune ca a primit 7.000 de euro ca sa participe la o petrecere in vila lui Berlusconi. Dar neaga ca ar fi avut relatii intime cu el.
Totusi, premierul italian s-a mai ales si cu acuzatia de trafic de influenta, in urma legaturii cu karima. El e suspectat ca si-a folosit functia ca sa o ajute pe tanara sa scape nepedepsita cand a fost arestata pentru furt.Sursa foto: Reuters