Berlusconi si Terry De Nicolo, un nou scandal sexual

Premierul italian, Silvio Berlusconi, a fost vizat de noi acuzatii intr-un scandal sexual, cu o zi inainte de votul de incredere asupra unui membru al Guvernului pe care-l conduce, relateaza cotidianul The Independent.

Maria Teresa quot;Terry quot; De Nicolo, in varsta de 38 de ani, fosta angajata a unei agentii de escorta, a declarat ca a impartit patul cu magnatul media, in varsta de 73 de ani, si cu alte doua quot;fete quot;, in timpul uneia dintre petrecerile pentru adulti organizate la resedinta acestuia, la Roma, in septembrie 2008.

Conform acesteia, la petrecere au participat 15 quot;fete quot;, iar in dimineata urmatoare, cand a plecat, ea a primit din partea lui Berlusconi o bijuterie. De Nicolo mai afirma ca a primit suma de 1.000 de euro pentru a participa la aceasta petrecere, organizata la Palazzo Grazioli, din partea lui Gianpaolo Tarantini, un om de afaceri din orasul Bari (sud), care este anchetat pentru presupuse fapte de coruptie.

Patrizia D’Addario, o prostituata in varsta de 43 de ani, aflata in centrul unui scandal sexual, aparut anul trecut, care-l vizeaza pe Berlusconi, a formulat acuzatii similare.

Sursa foto: gallito.eu