Bianca Cristinoiu Jones: Angela Similea si Florin Piersic s-au iubit enorm!


Revoltat de declaratiile neadevarate, cu privire la presupusa relatie a sa cu Angela Similea, facute de fosta nora a cantaretei pentru un tabloid, marele actor si-a exprimat dezgustul fata de rautatile gratuite vehiculate in presa.

Dezvaluirile facute de fosta nora a Angelei Similea, Bianca Cristinoiu-Jones (36 de ani), sunt – sustine actorul Florin Piersic – „rautati gratuite quot; la adresa cantaretei. Fosta nora a Angelei Similea a sustinut, intr-un interviu acordat unui tabloid, ca artista i-ar fi furat copii, dupa divortul de fiul acesteia, Sorin Hilgen. De asemenea, Bianca Cristinoiu-Jones a povestit si despre presupusele escapade amoroase ale soacrei sale, in tinerete.

Potrivit Biancai, „marea si unica iubire quot; a artistei a fost si va ramane actorul Florin Piersic. De altfel, in opinia fostei nurori, actorul a fost si cauza divortului Angelei Similea de olandezul Jan Hilgen, dupa 17 ani de casnicie.

Florin Piersic s-a aratat revoltat si dezgustat de „prostiile quot; vehiculate in presa. „Astea-s prostii! La 76 de ani, nu ma mai intereseaza sa comentez asa ceva. Nu sunt Columbeanu sau Pepe, ca sa fiu tarat in asemenea povesti! Biancai sa-i fie rusine pentru aceste mizerii! in loc sa o lase pe Angela sa-si jeleasca barbatul si mama, isi bate joc quot;, a declarat, pentru „Adevarul quot;, marele actor.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul