Bianca Dragusanu: Decat sa fii curva proasta, mai bine te calugaresti

Cred ca e primul interviu serios din viata mea!, a exclamat blonda lui Bote, dupa discutia telefonica preliminara intalnirii. A deschis usa apartamentului de lux din Herastrau, imbracata intr-o rochie lunga, alba, transparenta. Si bikinii ii avea tot albi. Pe tot parcursul discutiei a gesticulat intens, dar calculat, uneori chiar obscen.

Cat cheltuiesti pe tratamentele cosmetice? Trebuie sa arati bine mereu.

Masajul anticelulitic e sapte sute de mii de lei vechi pe ora, zilnic. Vine maseurul acasa. La solar, dau o data la trei zile trei sute de mii si la ala cu spray-ul, mai rar, un milion trei sute. La coafor las doua milioane, plus un milion daca imi fac manichiura si pedichiura. Mult!

Repet, lumea zice ca esti curva. De lux.

Femeie frumoasa, egal curva! Daca e sa fii curva desteapta, da-i inaine! Decat sa fii curva proasta, mai bine te calugaresti! Mai e cate unu’ care se trezeste sa spuna ca m-a f…t! Niste… L-am intrebat odata pe unu’, quot;ba tu m-ai f…t pe mine? quot;. Un… (face un gest a lehamite – n.r.) Ma supara, insa, cei de la Star care ma fac pitipoanca. Io nu ma incadrez aici!

Defineste pitipoanca.

Aia e una care umbla cu genti false, n-are un ban in buzunar, traieste pe banii barbatilor si iese in evidenta prin stridenta. Eu nu sunt stridenta.

Cu metroul cand ai fost ultima oara? Criza te-a afectat cumva?

Habar n-am de unde se ia metrou’… Nu simt nicio criza! e o criza falsa, mall-urile sunt pline si la Mamaia, la hotel Vega, de cinci stele, unde o camera costa si 400 de euro pe noapte, nu gasesti locuri. Daca n-as fii venit la Bucuresti as fi plecat in Las Vegas!

In politica nu ma bag ca-s destule curve in viata mea!

Ai 28 de ani, cum te vezi la 43?

Pozand in Playboy.

Citeste interviul pe site-ul Evenimentul Zilei (Foto: Mondo News)