Bianca Dragusanu recunoaste ca e posibil ca Bote sa fie bisexual

Biana Dragusanu isi aminteste cu placere de relatia cu designerul Catalin Botezatu si de prima seara de dragoste, care s-a intamplat dupa o prezentare de moda din Austria, afirmand clar ca acesta nu e gay, asa cum s-a tot scris in presa. Pe de alta parte insa, blondina recunoaste ca e posibil ca Bote sa fie bisexual, intr-un interviu inedit pentru Evenimentul Zilei.

Bianca Dragusanu nu se considera nici “blonda lui Bote” si nici amanta quot;Printului Cristea quot;: “Eu sunt acum doar asistenta lui Dan Capatos! Astept ziua in care o sa i se zica unui barbat ca este quot;al lu’ Bianca Dragusanu! quot;.

Blondina recunoaste ca quot;Printul quot; Cristea e un barbat important din viata ei cu care are “un fel de relatie” dar pe care alege sa n-o comenteze… “La fel nu comentez quot;episodul Mutu quot;. Fara dovezi, quot;silenzio stampa! quot;.

Intrebata daca e adevarat ca Bote ar fi gay si ca relatia dintre ei ar fi de fatada doar pentru publicitate si imagine, Bianca a raspuns tare si taspicat: “Bote nu e gay! nbsp; Daca era, nu stateam cu el! Pentru mine, 90% dintr-o relatie inseamna sex. De calitate. E mai bun ca ciocolata si nici nu ingrasa… Am avut si o relatie sexuala cu el! Primul contact sexual cu Catalin Botezatu l-am avut dupa o prezentare de moda in Austria. Poate sa fie bisexual, dar io nu stiu asta… Eu am facut dragoste cu el!

Asistenta lui Capatos recunoaste ca atat Cristea cat si Botezatu sunt doi barbati importanti din viata ei: “In jurul meu alearga doar doi barbati. Bote e in jurul meu… Nu m-am decis. Catalin nu stie ce vrea sau pe cine vrea sau daca vrea! quot;Printul quot; Cristea e prea tanar pentru o relatie… e un barbat cu multe calitati. De aia se afla mereu in preajma mea!”.

Citeste mai mult pe site-ul Libertatea (Sursa foto: Libertatea)