Bilete de avion – Cele mai bune oferte de Craciun si Revelion!

Craciunul si Revelionul sosesc cu alaiul lor colorat: magazinele, targurile ori restaurantele au intrat pe ultima suta de metri cu ofertele speciale. Nici companiile aeriene nu se lasa mai prejos si se intrec la randul lor in a-i atrage pe clienti.

Austrian Airlines vine cu o propunere inedita: voucherul pe care il poti oferi cadou cuiva drag, care decide unde si cand va calatori. Compania are cate un astfel de dar pentru fiecare eveniment important: zi de nastere, nunta, aniversare. Noi ne oprim la cel de Craciun, care beneficiaza de o reducere de 10% daca este achizitionat pana la 24 decembrie. Valoarea sa poate varia intre 20 si 500 euro.

Iar cei de la Austrian nu sunt singurii care vin cu o astfel de oferta. La Wizz Air ai voucherul valabil sase luni, disponibil in doua variante: de 25 si 50 de euro.

In schimb, Blue Air te invita sa bei un vin fiert pe partie, in cinstea companiei. De ce? Pentru ca poti zbura la Salzburg, Torino sau Lyon cu preturi de la 40 de euro, toate taxele fiind incluse, iar echipamentul merge cu tine gratis!

City-break:

Bucuresti – Paris , cu Malev Hungarian Airlines, 72 euro
Bucuresti – Munchen, cu Lufthansa – 90 euro
Bucuresti – Londra, cu Malev Hungarian Airlines – 70 euro
Bucuresti – Amsterdam, cu Malev Hungarian Airlines – 130 euro
Bucuresti – Helsinki, cu Czech Airlines – 154 euro

Vezi oferta completa pe site-ul Pro TV