Bilete de avion la 49 de euro pentru Italia, Germania, Grecia, Ucraina si R. Moldova

nbsp;


Carpatair pune in vanzare in acest weekend (18-19 decembrie) bilete de avion la pretul special de 49 euro plus taxe (one-way), catre toate destinatiile externe operate in Italia, Germania, Grecia, Ucraina si Rep. Moldova.

Promotia este valabila pentru toate biletele de calatorie care vor fi achizitionate sambata, 18 decembrie si duminica, 19 decembrie, calatoriile urmand a fi efectuate in perioada 15 ianuarie – 15 martie 2011, catre orice destinatie externa operata de Carpatair.

„Promotia pentru acest weekend – cel dinaintea sarbatorilor de Craciun – a fost planificata tocmai pentru a oferi clientilor o varianta inedita de cadou pentru cei dragi, intr-o perioada in care cu totii suntem in cautari, iar timpul este tot mai scurt. Tariful oferit este extrem de atractiv, iar perioada de calatorie 15 ianuarie-15 martie este ideala pentru planificarea unei vacante inafara tarii, pentru a cunoaste locuri noi. Poti alege sa calatoresti in Germania pentru shopping in perioada marilor reduceri sau poti alege sa vezi Venetia, de Valentine’s Day sau in timpul Carnavalului din februarie” declara Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing amp; Vanzari.

Promotia din acest weekend este cea de-a doua lansata in luna decembrie, primele bilete de calatorie la tariful de 49 euro plus taxe (one-way) fiind puse in vanzare in weekendul 4-5 decembrie.

Biletele de calatorie Carpatair pot fi achizitionate atat online, accesand www.carpatair.com, cat si prin intermediul Carpatair Call-Center sau a agentiilor de turism.

Pentru a oferi mai multa flexibilitate pasagerilor si a evita cozile de la check-in, Carpatair recomanda utilizarea serviciului gratuit Web Check-in lansat din iunie 2010, care eficientizeaza timpul necesar indeplinirii formalitatilor de calatorie si simplifica considerabil intregul proces.