Biserica Apple condusa de Steve Jobs, o noua religie?

O tableta care nu poate fi folosita pentru majoritatea materialelor video de pe internet, un telefon care are probleme de semnal si totu 537;i vorbim de produse extrem de populare, ce se vandu in milioane de bucati in toata lumea, punand bazele unui „cult”.

Apple este o noua religie, au declarat unii oameni de stiinta. Nu este o problema rationala, este una de credinta.

Intr-un studiu publicat de catre doi profesori de la Texas A amp;M University, autorii spun ca singura metoda de intelegere a adoratiei fara rezerve si a succesului financiar a brandului Apple este ceea care presupune intelegerea stilului minimalist al magazinelor lor – noile biserici ale generatiei actuale.

„Comportamentul aproape religios si limbajul din care este compusa devotiunea pentru Apple sunt proprii religiei”, a declarat Heidi Campbell, unul dintre autorii studiului.

Potrivit foxnews.com, autorii cred ca acest fapt explica de ce fanii il cred orbeste pe quot;liderul Bisericii Apple quot;, Steve Jobs, atunci cand le spune ca utilizatorii sunt responsabili pentru receptia slaba a ultimului telefon lansat de companie, si se inghesuie sa cumpere iPhone 4 in ciuda problemelor de design si antena.