Blestemul Playboy: Jasmine Fiore, taiata bucati si aruncata la gunoi

Cazul frumoasei Jasmine Fiore (28 de ani), ucisa cu bestialitate la Los Angeles, a socat Hollywoodul. Trupul sau a fost gasit, facut bucati, intr-o valiza aruncata intr-un tomberon din Parcul Buena.

Fotomodelul Playboy Jasmine Fiore (pe numele adevarat Jasmine Lepore) a disparut fara urma in vara lui 2009. Tanara a fost vazuta ultima oara intr-un club de noapte din Hollywood.

Trupul ei, facut bucati, a fost descoperit la 15 august intr-o valiza aruncata intr-un container cu materiale reciclabile.

Un barbat a anuntat ca a descoperit bucati insangerate din corpul unei femei in pielea goala. In urma cercetarilor, s-a dovedit ca era vorba de cadavrul transat al Jasminei.

A fost identificata dupa seria implanturilor cu silicon. Fusese mutilata de criminal pentru ca sa nu poata fi recunoscuta. Jasmine a fost strangulata inainte ca trupul sa-i fie taiat si inghesuit in valiza.

Autorul crimei s-a dovedit a fi canadianul Ryan Alexander Jenkins, in varsta de 32 de ani. Jenkins, un bancher din Calgary, a cunoscut-o pe Jasmine intr-un club de striptease din Las Vegas, dupa care a luat-o de sotie.

El s-a sinucis inainte ca politia sa-l captureze, dupa ce a fost urmarit ca in filme pana in tara natala.

Citeste mai mult pe site-ul Click (Sursa foto: Click)