Boc: 2010 va fi anul in care va trebui sa facem ceea ce trebuie si mai putin ceea ce ne place.


Premierul Emil Boc afirma ca se asteapta ca anul 2010 sa fie mai bun decat 2009, in conditiile in care spera la o crestere economica de 1,3 la suta, guvernantii urmand sa faca quot;ceea ce trebuie quot; si mai putin quot;ceea ce le place quot;.

Boc a declarat, joi, dupa ce a vizitat Centrul de Ingrijire si Asistenta Cluj, ca Guvernul a pregatit o serie de masuri de relansare economica, incepand chiar cu bugetul pe anul viitor.

quot;Incheiem un an economic extrem de greu, poate cel mai greu din ultimii 60 de ani si, cu siguranta, cel mai greu de dupa Revolutie. Intram intr-un an 2010 care, chiar daca va fi inca dificil, totusi va fi mai bun decat 2009, pentru ca vom avea crestere economica si impreuna, prin munca, solidaritate, lege si eliminarea risipei si prin munca politicienilor, speram sa ducem Romania acolo unde toti romanii asteapta, unde sa aiba acces la demnitate, prosperitate si la acea zi de maine fara griji si cu multa speranta quot;, a afirmat Emil Boc.

Premierul a precizat ca Guvernul va lua, in noul an, o serie de masuri de relansare economica, incepand chiar de la bugetul de stat pe 2010, care este conceput astfel incat sa puna accent pe dezvoltare, pe sustinerea investitiilor si a locurilor de munca, in limitele unui deficit de 5,9 la suta.

Sursa foto: Mondo News

Citeste mai mult pe site-ul Mediafax