Boc isi plimba copiii cu elicopterul SRI – Vezi video



Premierul Emil Boc isi transporta familia cu elicopterul. Jurnalistii Realitatea TV l-au surprins pe seful Executivului coborand in aceasta dupa-amiaza dintr-un elicopter SRI pe aeroportul Baneasa. Boc era insotit de doi copii, unul dintre ei fiind fiica sa cea mica.

Premierul Emil Boc s-a plimbat marti cu elicopterul SRI, fiind insotit de doi copii.

quot;Premierul a fost astazi (marti, n.r.) la Brasov pentru a participa la inaugurarea fabricii de componente aeronautice Premium Aerotec de la Ghimbav, o investitie de peste 500 de milioane de euro, care va duce pana la 500 de locuri de munca pana in 2013 si 1000 de locuri de munca pe termen lung. Dimineata, inainte de a pleca la Brasov, premierul a achitat catre SRI contravaloarea transportului pentru cei doi copii minori, care s-au intors doar cu dansul de la Brasov quot;, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.

Aceasta a mai spus ca seful executivului roman are dreptul de a calatori cu elicopterul SRI.

quot;Situatia a fost de asa natura ca a trebuit sa calatoreasca cu cei doi copii si a achitat costul calatoriei. Factura se afla la primul ministru si nu are nicio problema sa o faca publica quot;, a mai spus Muntean la Realitatea TV.

Ulterior, premierul Emil Boc a intervenit telefonic la Realitatea TV, unde a vorbit despre deplasarea sa la Brasov si prezenta celor doi copii in elicopter.

quot;Am fost la Brasov pentru a aparticipa la inaugurarea din Ghimbav a unei importante investitii in Romania a unei fabrici care produce componente pentru avioane. Am plecat dimineata cu elicopterul, demnitarii avand posibilitatea sa aleaga intre deplasarea cu coloana oficiala sau cu elicopterul quot;, a spus seful Executivului.

quot;La intoarcere, am luat cu mine pe fiica mea cea mica, Patricia, care se afla la socrii mei, si alaturi de ea este si nepotelul meu Tudor, pentru transferul celor doi minori am platit suma de 2.113 euro, achitand cu bani personali quot;, a mai spus Emil Boc.