Boc si-a depus candidatura la functia de presedinte al PDL si motiunea Romania dreapta, Romania puternica



Premierul Emil Boc si-a depus, luni, candidatura la functia de presedinte al PDL. La depunerea motiunii intitulata Romania dreapta, Romania puternica, Boc a precizat ca cele mai importante doua obiective ale candidaturii sale sunt mentinerea PDL la guvernare si castigarea alegerilor locale si parlamentate din 2012.

quot;Am depus candidatura pentru un nou mandat de presedinte PDL. imi anunt aceasta candidatura aici, pe treptele din sediul Modrogan 1 al PDL, de unde, practic, in ultimul mandat, am anuntat toate victoruule PDL, ca un semn de continuitate a ceea ce va insemna viitorul mandat de presedinte al PDL, daca partidul imi ca acorda aceasta incredere quot;, a declarat Emil Boc la depunerea motiunii sale pentru sefia PDL.

quot;Candidez cu doua obiective foarte clare: primul este mentinerea PDL la guvernare si, cel de-al doilea, castigarea alegerilor locale si parlamentate din 2012 si, in consecinta, continuarea guvernarii quot;, a declarat Emil Boc, citat de Realitatea TV.

quot;Candidez impreuna cu o echipa care imbina maturitatea cu tineretea, experienta cu responsibilitatea. Am fost, sunt si voi ramane un om de echipa. Cred ca succesul PDL a fost garantat de faptul ca am fost o echipa. in acest partid, fiecare isi are locul in functie de pregatire si de experiza. Odata cu acest proces, evident ca facem ceea ce trebuie pentru Romania, dar facem ceea ce trebuie si pentru partid, care sa tina pasul cu vremurile in care traim quot;, a mai spus Boc.

Foto: Mondo News