Bon Jovi a facut show in concertul de la Bucuresti, in fata a 50.000 de fani – Video


Concertul pe care trupa Bon Jovi l-a sustinut, duminica seara, in Piata Constitutiei din Capitala, a inceput la ora 20.00, piesa care a dat startul show-ului fiind Raise Your Hands.

Trupa Bon Jovi a concertat pe o scena de 54 de metri latime si 25 de metri adancime, puterea instalatiei de sunet depasind 15.000 de wati. Pe scena a existat un ecran cu o latime de aproximativ 40 de metri, inscris in arcul acesteia.

In deschiderea concertului celebrei formatii, au cantat doua trupe romanesti, QuantiQ si Stillborn, alese in urma unui concurs de organizatori.

Spectacolul a inceput la ora anuntata, 20.00, iar piesa care a dat startul show-ului a fost quot;Raise Your Hands quot;, fiind urmata de quot;You give love a bad name quot;.

Liderul trupei, Jon Bon Jovi, in forma maxima – in ciuda unei operatii chirurgicale la genunchi pe care a suferit-o la inceputul lunii -, imbracat intr-un tricou fara maneci, bleu, si pantaloni negri, s-a adresat spectatorilor cu apelativele quot;fratii si surorile mele quot;.

Au urmat cantece precum quot;We weren’t born to follow quot; – in timpul caruia pe un ecran urias de pe scena au rulat imagini cu eroi moderni, precum Barack Obama, Jimi Hendrix, Martin Luther King, Bob Dylan, dar si fotografii cu tancurile din piata Tiananmen din Beijing – si quot;Lost highway quot;.

quot;Buna seara, Bucuresti, este prima data cand venim aici, este grozav quot;, a spus liderul trupei, Jon Bon Jovi. quot;Sper ca este destul de cald pentru voi quot;, a glumit acesta cu fanii toropiti de canicula. quot;Voi incerca sa ridic temperatura quot;, a mai spus el, inainte de a canta quot;It’s my life quot;.

Sarbatoritul spectacolului a fost chitaristul Richie Sambora, recent iesit dintr-o clinica de dezintoxicare, care luni implineste 52 de ani. Fanii, dar si colegii de trupa i-au cantat quot;La multi ani quot; cu aceasta ocazie. Gestul a fost repetat si cand chitaristul si solistul trupei au cantat, pe o pasarela din mijlocul publicului, piesa quot;Bed of Roses quot;. Totodata, Jon Bon Jovi a luat atunci din public un steag al Romaniei cu numele trupei Bon Jovi imprimat pe panza si l-a pus in jurul gatului.

Bis-ul trupei a fost unul neobisnuit, putand fi considerat o a doua parte a concertului, deoarece a durat foarte mult. Desi muzicienii au promis de mai multe ori ca vor reveni la Bucuresti, incercand astfel sa calmeze avantul publicului, membrii trupei nu se mai dadeau dusi de pe scena. Printre altele, ei au mai cantat quot;Livin’ On A Prayer quot;, quot;Always quot;, quot;These Days quot;, pentru a incheia cu un clasic cover dupa quot;Twist and shout quot;.

In deschiderea concertului celebrei formatii au cantat doua trupe romanesti, QuantiQ si Stillborn, alese in urma unui concurs de organizatori.

Membrii trupei Bon Jovi au sosit la Bucuresti sambata dupa amiaza, in jurul orei 16.00, cu o cursa aeriana privata, au declarat pentru Mediafax organizatorii concertului. Formatia Bon Jovi a sustinut vineri seara un concert in Turcia, la Istanbul.

Urmatorul concert al Bon Jovi va avea loc miercuri, la Dusseldorf, in Germania.

Afla mai multe despre show-ul lui Bon Jovi de la Bucuresti pe site-ul Realitatea TV. (Sursa foto-video: realitatea.net)