Botezatu, beat crita dupa ce a baut cu trei prostituate in Bamboo din Mamaia


Si vedetele sunt oameni si mai calca in strachini din cand in cand. Revista Story a intrebat cateva vedete despre betiile prin care au trecut si cum s-au distrat in momentul in care se aflau sub influenta alcoolului.

S-a imbatat cu sampanie

Catalin Botezatu: “Acum cateva veri, la Bamboo, in Mamaia, am consumat destule pahare de sampanie incat sa aduc la masa trei prostituate absolut hidoase, dupa spusele prietenilor mei, pe care le vedeam topmodele. Uneia dintre ele i-am rupt chilotii, alteia i-am turnat sampanie intre sani, iar cu a treia am plecat la hotel. Cand m-am trezit a doua zi, credeam ca nu am dormit la mine in camera si, cand am vazut monstrul, am vrut sa fug fara sa ma auda”.

A combinat tequila cu berea

Cosmina Pasarin: “In liceu, impreuna cu colegii de scoala, ne-am gandit sa celebram ca dementii sfarsitul anului scolar. Si ce sa bem, ce sa bem, niste tequila cu bere ca sa avem senzatia ca suntem in Mexic. Dupa cateva pahare cu acest trotil, aproape ca am lesinat. Atat de rau imi era ca nu mai stiam ce e cu mine, dar constientizam ca acasa nu am cum sa ma duc in halul ala, asa ca am asteptat in parc sa-mi treaca”.

Am cazut lata pe covor

Laurette: “De Sfanta Maria, eram la tara, la bunici, impreuna cu matusa mea, cu sapte ani mai mare decat mine. Cum ne cam plictiseam, matusii mele i-a venit ideea sa bem ceva. Bunicii mei aveau in pivnita vin si tuica din productie proprie; ne-am dus si am luat un litru de vin si unul de tuica. Am baut ceva, iar cand am ametit si ni s-a taiat filmul, am cazut late pe covor si am adormit bustean. Acum beau foarte rar si numai vin rosu”.

Citeste despre betia Biancai Dragusanu in Libertatea