Botezatu, disparut fara urma. Prietenii spun ca sambata era foarte abatut

Catalin Botezatu a disparut fara urma. Prietenii si colegii au intrat in panica dupa ce Botezatu nu a mai dat niciun semn de doua zile. Designerul nu a mai raspuns la telefon, iar apropiatii spun ca sambata s-a intors la Bucuresti foarte abatut.

Dupa ce prietenii l-au sunat in continuu in weekend, luni Catalin Botezatu avea telefonul inchis. Mai rau este ca nimeni nu stie ce are. A avut o prezentare vineri seara, iar sambata s-a intors la Bucuresti foarte abatut.

“Nu a vrut sa ne spuna ce are. De obicei nu insistam cand trece prin astfel de perioade, insa de aceasta data chiar ni s-a parut destul de alarmant. Am zis sa il lasam sa se odihneasca in acest weekend si sa il sunam luni dimineata. Numai ca, surpriza, acum are telefonul inchis”, a declarat un apropiat al designerului, pentru adpm.ro.

Apropiatii designerului cred ca ar fi plecat din tara pentru a petrece cateva zile intr-un sanatoriu. Potrivit Cancan, se pare ca designerul are o depresie puternica de cateva saptamani, ajungand sa aiba un comportament auto-distructiv.

Sursa foto: Realitatea TV