Botezatu si-a gasit mireasa la prezentarea Mumm Lingerie by Catalin Botezatu. Tania are 1.93 m si s-a lasat acoperita de 200 de cristale Swarovski

nbsp;

Designerul a prezentat joi seara, intr-un club din Bucuresti, o noua colectie mixta de lenjerie intima si costume de baie, Mumm Lingerie by Catalin Botezatu.

In calitate de ambasador a unei sampanii scumpe, Catalin a realizat un set de peste 30 de piese vestimentare bogat accesorizate cu bijuterii, voaluri, manusi si pantofi extravaganti. Pe acordurile muzicale ale unui colaj de piese retro, doi manechini, imbracati in smoking, fumand relaxati trabuc, au desfacut doua sticle de sampanie oferindu-le domnisoarelor care urmau sa urce pe podium cate un pahar cu celebra bautura. (…)
nbsp;
Finalul prezentarii a incununat cu brio intreg scenariul. Una din cele mai inalte manechine, Tania, care incaltata cu pantofi cu toc, ajunge pana la 1.93 m inaltime, a urcat pe scena cu un costum de lenjerie intima batut in peste 200 de pietre Swarovski care au oferit creatiei eleganta si lux maxim. Manechinul a fost insotit pe podium de Catalin Botezatu.

Citeste articolul complet si vezi galerie foto pe site-ul Cancan