Brigitte Sfat vs Ovidiu Torj, un razboi care ar putea periclita relatia blondei cu Ilie Nastase

Brigitte Sfat si sotul ei, Ovidiu Torj, duc un aprig razboi al orgoliior, care i-ar putea periclita vedetei relatia cu Ilie Nastase. Satula de amenintari, Brigitte a prins teama fata de sotul ei, pe care il acuza ca si-a propus sa ii distruga povestea de dragoste cu Ilie.

Viata amoroasa a lui Brigitte Sfat se complica pe zi ce trece. Vedeta asteapta cu sufletul la gura inceperea procesului de divort, caci se cearta zilnic cu sotul ei Ovidiu Torj, marul discordiei fiind fetita lor, Sara (3 ani).

Brigitte e convinsa, insa, ca in spatele acestui conflict, se afla dorinta lui Ovidiu de a o desparti de Ilie Nastase: „M-am saturat de amenintarile lui ca imi distruge relatia. Daca nu ma mai are el nu vrea sa ma mai aiba nici un barbat. Nu stie sa piarda si vrea sa ma desparta de Ilie. Incearca sa ma distruga, mie imi e frica de el. Acum de-aia mi-a dat fetita, ca sa nu ma mai pot intalni cu Ilie, iar noi plecam des in strainatate ca sa scap de amenintari quot;, a declarat Brigitte, pentru Click!

Citeste mai mult in Click