Burlacita, Bianca Dragusanu, a avut trei mari iubiri – Botezatu este pe locul doi

Burlacita Bianca Dragusanu s-a metamorfozat din asistenta lui Captos intr-o domnisoara pentru care zeci de barbati ar face orice. Si in primul episod al noii emisiuni difuzata la Antena 1, reprezentantii sexului masculin chiar au facut orice.

Din pacate pentru ei, nu toti au reusit sa-i intre in gratii, unii fiind nevoiti sa plece chiar dupa prima zi.

In debutul emisiunii, Bianca a tinut sa precizeze ca, in ciuda tuturor aparitiilor din presa mondena, la inceput a fost o fata simpla din provincie ce a avut o copilarie grea. La 6 ani parintii ei s-au despartit si ea a ales sa traiasca cu tatal ei. Nu a stiut nici de Mos Craciun, nici de Iepuras de Pasti, momentele cele mai fericite ale ei petrecandu-se pe stadion, pentru ca tatal ei era fotbalist.

Toate aceste lucruri au facut-o si mai vulnerabila, dar si mai dependenta de afectiune. Ea a dezvaluit ca in viata ei a avut 3 mari iubiri: prima s-a terminat de curand, dar nu a dorit sa detalieze. Se vede, ca a fost afectata, din moment ce a declarat ca traieste pentru a iubi si constientizeaza ca iubirea e o boala psihica, dar prefera sa fie bolnava decat singura.

Cea de-a doua iubire a fost Catalin Botezatu, insa a depasit acest episod, in prezent intre ei existand doar o relatie de prietenie si de colegialitate, asa ca ceilalti concurenti nu ar trebui sa se simta amenintati.

Barbatul ideal trebuie sa fie puternic, inteligent, sa o reprezinte, sa o completeze, dar cel mai mult sa fie alaturi de ea in orice situatie si mai ales sa o protejeze. Avand in vedere pretentiile ei, Bianca e convinsa ca isi va gasi sufletul pereche in urma emisiunii, si chiar daca nu se va casatori cu el si va avea 3 copii in cel mai scurt timp se asteapta la tot ce-i mai bun de la competitia ce va urma.

VEZI AICI CE DEZVALUIRI A FACUT BIANCA IN EMISIUNEA BURLACITA