Burlacul: Andrada i-a aratat sanii lui Botezatu

Catalin Botezatu are parte de momente fierbinti in aceasta seara, la show-ul quot;Burlacul quot;, de la Antena 1. Andrada, concurenta care parea atrasa de regizorul emisiunii, face orice ca sa-l recastige pe Bote.

Astazi, in cadrul emisiunii “Burlacul”, de la Antena 1, care incepe la ora 20.30, telespectatorii vor avea parte de momente pline de senzualitate. Andrada, bruneta focoasa din Cluj care l-a tradat pe Bote pentru regizorul show-ului “Burlacul”, revine spasita la designer si face orice pentru a-l recuceri pe Catalin. Astfel, in incercarea ei de a reintra in gratiile creatorului de moda, Andrada renunta la haine si ii arata “dotarile” cu care a fost inzestrata de natura.

A fost «Miss tricouri ude»

Pe iaht, Bote a fost surprins in momentul in care, nonsalanta, frumoasa bruneta din Ardeal renunta la sutien si ii arata designerului corpul in toata splendoarea lui.

Inainte de a participa la concurs, Andrada lucra ca functionar public la primaria din Gherla, comuna din apropierea Clujului. A fost “Miss tricouri ude” la Targu Mures si se descrie o bruneta focoasa si extrovertita, care stie sa-si urmareasca interesul.

Citeste mai mult pe site-ul Libertatea (Sursa foto: Libertatea)