Buzau: O eleva nevazatoare, violata de un profesor


BUZAU: O eleva nevazatoare in varsta de 13 ani ar fi fost violata de un profesor de la scoala la care invata. Parintii fetei au aflat totul de la directoarea institutiei de invatamant, iar pe langa viol, profesorul este acuzat si de talharie.

Tatal fetei sustine ca fata lui a fost violata, dar si talharita de profesorul respectiv, care i-ar fi luat banii din buzunar in mai multe randuri. Totodata, profesorul ar fi violat-o de mai multe ori pe eleva nevazatoare. Parintii au primit incredibila veste de la directoarea institutiei de invatamant.  

La scoala respectiva a fost deschisa o ancheta. In acest moment la Politia din Buzau s-a depus o plangere pe numele profesorului. Fata a fost dusa la Institutul de Medicina Legala Buzau, pentru efectuarea expertizei medicale.

Sorin Chelaru, tatal elevei, a declarat: A spus ca a fost violata de mai multe ori, i s-au luat banii din buzunar. Fata este intr-o situatie critica. Nu s-au dat rezultatele pe loc la expertiza, nu stiu ce se intampla. Ne-au anuntat joi seara de la scoala. Vineri am vorbit cu directoarea.