CEZAR OUATU (IT’S MY LIFE), CASTIGATORUL EUROVISION ROMANIA

CEZAR OUATU ESTE CASTIGATORUL EUROVISION 2013. Dupa votul telespectatorilor si al juriului, sambata seara s-a decis reprezentantul Romaniei in semifinala din 16 mai de la Malmo, Suedia. Mondo News a transmis in format Live Text finala EUROVISION.

UPDATE EUROVISION 2013: DUPA VOTUL TELESPECTATORILOR SI A JURIULUI, CEZAR OUATU ESTE CASTIGATORUL EUROVISION ROMANIA 2013, cu piesa IT’S MY LIFE.

Ora 23.00: S-a dat stop vot. Clasamentul arata: 1. Cezar; 2. Casa Presei; 3. Luminita Anghel; 4. Electric Fance; 5: Electric Fance

Ora 22.45: Dupa primele 20 de minute, pe primul loc in clasamentul EUROVISION Romania 2013 era Cezar, Robert Turcescu si Casa Presei era pe locul doi, iar Luminita Anghel ocupa locul trei.

Ora 10.24: S-a dat Start Televot. Telespectatorii vor putea vota cine va reprezenta Romania la EUROVISION. Puteti vota timp de jumatate de ora.

Ora 22.20: S-a incheiat interpretarea pieselor, in scurt timp va incepe televotul. Juriul va da ultimele note inainte sa aflam cine vor fi castigatorii Eurovision 2013.

Ora 22.15: Pe scena Eurovision a evoluat Andrei Leonte.

Ora 22.11: Cu numarul 11 in finala EUROVISION 2013 intra Tudor Turcu, care a reusit sa faca un spectacol extraordinar desenand in timp ce interpreta piesa.

Ora 22.08: A cantat si Renee Santana.

Ora 22.05: Electric Fance a declarat dupa concurs: Am fost si anul trecut la concursul Eurovision si ne dorim foarte mult sa castigam. Ne dorim foarte, foarte tare sa mergem la Malmo.

Ora 21.50: Urmeaza Electric Fence pe scena finalei Eurovision Romania 2013.

Ora 21.45: Cu numarul 08 in finala EUROVISION intra Cristian Prajescu.

Ora 21.43: Finala EUROVISION Romania 2013 a ajuns la jumatate. Iata ce declara concurentii:Luminita Anghel: “Votati-ne, suntem cei mai buni! Piesa noastra este cea mai tare in concurs, votati-ne, suntem numarul 5 in concurs”. Elena Carstea: “Suntem foarte emotionati, va rugam sa ne votati suntem nr 4 in concurs. V-am cantat din suflet, ma consider deja o castigatoare. Felicitari tuturor concurentilor, sa fie o seara minunata”.

Ora 21.36: In finala EUROVISION Romania urmeaza Cezar.

Ora 21.33: Ovidiu Anton este urmatorul concurent care a urcat pe scena EUROVISION Romania 2013.

Ora 21.30: Urmeaza Luminita Anghel cu numarul 05 in concursul EUROVISION 2013.

Ora 21.25: Cu numarul 04 in concursul EUROVISION 2013 a intrat Elena Carstea.

Ora 21.18: Urmeaza trupa Freestay cu numarul 03 in concursul EUROVISION Song Contest Romania 2013.

Ora 21.15: Numarul doi in finala EUROVISION Song Contest 2013 Romania este Narcis Iustin Ianau.

Ora 21.13: Concursul Eurovision 2013 a debutat cu trupa Casa Presei a lui Robert Turcescu. Finala Eurovision Romania 2013 are loc sambata, 9 martie, in studioul Televiziunii Romane. Un numar de 12 trupe lupta pentru a merge in finala europeana Eurovision Song Contest de la Malmo, Suedia. Pe scena finalei din 9 martie de la TVR, „Boney M” da replica celor de la ABBA. Finala europeana EUROVISION va putea fi urmarita la TVR pe 18 mai. In aceasta seara vom afla cine este castigatoarea EUROVISION 2013 Romania, care va merge mai departe in marea finala din Suedia. Romanii vor desemna prin televoting cine ii va reprezenta in marea finala EUROVISION din Suedia. Sambata seara, Alyona din Belarus va canta la finala Eurovision Romania.

EUROVISION 2013: Dupa doua saptamani de pregatiri intense, momentul marii finale a selectiei nationale Eurovision 2013 a sosit. Sambata seara, TVR 1, TVR HD si TVR International, alaturi de www.tvrplus.ro, eurovision.tvr.ro si www.eurovision.tv, transmit in direct, de la ora 21.00, show-ul care va decide reprezentantul tarii noastre in semifinala din 16 mai de la Malmö, Suedia. Invitata speciala a finalei este Alyona Lanskaya, din Belarus, care s-a calificat la concursul european din acest an cu piesa Solayoh.

EUROVISION 2013: Tot in cadrul finalei din 9 martie, cei patru membri ai trupei „ABBA”, gazdele selectiei nationale, primesc o replica usturatoare din partea celor de la… Boney M! Cine va iesi cu fruntea sus si cine va fi invinsa acestei confruntari muzicale aflam sambata seara. Mai mult, telespectatorii se vor bucura de un minirecital Paula amp; Ovi si de o melodie interpretata de Andreea Banica.

EUROVISION 2013: Castigatorul finalei nationale Eurovision vine duminica in direct la TVR 1 si TVR HD. Fanii Eurovision si cei care sunt curiosi sa afle mai multe despre cum s-a desfasurat selectia nationala sunt asteptati de la ora 19.00 la un program dedicat evenimentului. Emisiunea va cuprinde parcursul de pana cum al invingatorului si primele ganduri inainte de finala de la Malmo. Vor mai fi prezenti Dan Manoliu, manager de proiect, precum si gazdele din Camera Verde de la semifinale si finala, Oana Vladescu si Toader Paun.

Si la finala, la fel ca in cazul semifinalelor, telespectatorii care isi voteaza favoritii au sansa de a castiga doua GPS-uri Navigon 40Easy si o tableta Evolio Aria Mini, conform regulamentului campaniei, publicat pe eurovision.tvr.ro.Sambata noapte, dupa incheierea finalei nationale, de la ora 23.45, urmariti la TVR 1, TVR HD si TVR International DOPO Eurovision, un talk-show la care vor participa atat finalistii, cat si membri ai juriului, bloggeri si oameni de presa.Reamintim tuturor celor interesati ca pot viziona la: http://eurovision.tvr.ro/piese-calificate/ evolutiile celor 12 finalisti in cele doua semifinale. De asemenea, pe site-ul oficial sunt postate si raspunsurile finalistilor la intrebarile adresate pe pagina de Facebook Eurovision Romania de catre fanii concursului.

EUROVISION 2013: Pregatiri pentru finala nationala

Pregatirile pentru finala selectiei nationale Eurovision 2013 sunt in toi. Artistii si compozitorii au avut la dispozitie zece zile in care sa-si definitiveze ultimele detalii legate de interpretarea pieselor si de show-ul pe care il vor prezenta in seara de 9 martie. incepand de azi, 6 martie, se desfasoara repetitii zilnice in Studioul 3 al Televiziunii Romane, unde va avea loc competitia. Artisti, stilisti, coregrafi, alaturi de specialistii din TVR, pun la punct toate detaliile pentru o evolutie cat mai buna sambata seara.In paralel cu repetitiile spectacolului televizat, echipa TVR lucreaza intens la reeditarea emisiei online care anul trecut a beneficiat de un interes major din partea fanilor Eurovision din intreaga lume.

Este vorba de Culise, emisia adiacenta finalei nationale, ce va fi transmisa pe internet, pe eurovision.tvr.ro, sambata, 9 martie. Pentru a reda cat mai bine atmosfera din culisele concursului Eurovision din acest an, emisia online va incepe cu o jumatate de ora inaintea programului televizat, adica de la ora 20.30 si se va incheia la 10 minute dupa terminarea finalei nationale. La Culise, Matei Stanculescu – cel care a tinut si anul trecut internautii la curent cu evenimentele din „spatele cortinei” – si Andy Banica – unul dintre concurentii care s-au facut remarcati de catre telespectatorii TVR in concursul de talente Fabrica de staruri – vor aduce publicului online tot ceea ce nu se vede in transmisiunea televizata: atmosfera din camera verde, de pe hol si din platou. Ei vor face interviuri „la cald” cu toti concurentii si sustinatorii lor, cu bloggerii oficiali, vor surprinde reactiile celor prezenti si, mai ales, reactia castigatorului si a echipei sale.Intre timp, pentru a veni in intampinarea fanilor concursului, echipa Eurovision Romania a lansat, pe pagina oficiala de Facebook a competitiei, invitatia de a pune intrebari fiecarui finalist in parte.

Acestia vor raspunde celor mai interesante intrebari, in ordinea intrarii in concurs. Printre pregatiri si repetitii, artistii calificati in finala selectiei dedica si cateva minute intrebarilor celor interesati de tot ce inseamna Eurovision. Raspunsurile membrilor trupei Casa Presei, cele ale lui Narcis Iustin Ianau si ale trupei FreeStay, primii care vor pasi pe scena finalei Eurovision de la Bucuresti, au fost deja publicate pe site-ul dedicat evenimentului, http://eurovision.tvr.ro/.