CFR reduce pretul la Cartea de Calatorie cu 30%

nbsp;


CFR Calatori anunta ca pretul ofertei “Cartea de calatorie” nbsp; a fost redus incepand de marti, 1 iunie, cu circa 30%, se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis la redactie.

Oferta a fost lansata in mai 2008, adresandu-se in special oamenilor de afaceri care opteaza sa calatoreasca frecvent cu trenul si firmelor comerciale al caror delegati efectueaza numeroase deplasari pe o perioada de 6 luni sau 1 an.

Pentru societatile comerciale, caracterul nenominal reprezinta un avantaj al acestei oferte, intrucat orice angajat din cadrul institutiei respective poate circula cu cartea de calatorie oriunde in tara si cu orice rang de tren.
nbsp;
De la data de 1 iunie 2010, pretul pentru o carte de calatorie cu valabilitate de 6 luni va fi de nbsp; 3.200 lei, iar pentru o valabilitate de 1 an va costa 6.000 lei. Cartea de calatorie poate fi folosita doar la clasa a 2-a (indiferent de rangul trenului) atat de persoane juridice, cat si de persoane fizice pentru orice destinatie la nivel national.
nbsp;
La trenurile de rang superior (accelerat, rapid, intercity) nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului, posesorul cartii de calatorie avand posibilitatea sa ocupe orice loc liber din tren, insa daca se doreste o calatorie cu loc rezervat se va procura si tichetul de rezervare, care costa 2,4 lei.

Foto: Mondo News