CHELSEA – STEAUA, scor 3-1 pe Stanford Bridge. STEAUA si-a incheiat aventura europeana!

CHELSEA – STEAUA s-a incheiat cu scorul de 3-1, dupa golurile lui Mata, Chiriches, Terry si Torres. STEAUA a fost eliminata din sferturile Europa League, insa a jucat cu mare stil! STEAUA a jucat de la egal la egal cu CHELSEA si merita tot respectul. Jos palaria STEAUA, multumim acestor baieti minunati! Chelsea este in sferturi, STEAUA si-a incheiat aventura europeana. STEAUA ne-a facut sa speram, ne-a facut sa visam, ne-a facut sa retraim bucuria fotbalului.

Sezonul Europa League se incheie aici pentru STEAUA. Nu mai putin de 7.000 de romani s-au aflat in tribunele de pe Stanford Bridge. Meciul CHELSEA – STEAUA a fost transmis in format Live Text pe Mondo News.

LIVE TEXT CHELSEA – STEAUA 3-1. Steaua a jucat de la egal la egal cu CHELSEA si merita tot respectul. Jos palaria STEAUA, multumim acestor baieti minunati!

Min 90+4: Final de meci. Steaua rateaza calificarea, dar paraseste competitia cu fruntea sus.

 

Min 87: Este penalty pentru CHELSEA. Toate visele STELEI s-au spulberat. Hazard faultat de Bourceanu. Tatarusanu ar putea salva STEAUA. Torres este cel care suteaza. Este bara, STEAUA poate continua.Indiferent ce se va intampla pana la finalul meciului, STEAUA merita tot respectul. A eliminat-o pe Ajax dupa un meci incredibil la Bucuresti, sunt lucruri remarcabile facute de trupa lui Reghe.

Min 79: Iese Tanase, intra Tatu. Au fost mai multe momente de ratacire si mai multe pase gresite din lipsa de concentrare. STEAUA mai are inca timp sa inscrie un gol.

Min 73: Suteaza Torres. Este GOL pentru CHELSEA. Tatarusanu nu se poate opune si Steaua este obligata sa marcheze pentru -si recastiga dreptul de a merge mai departe. La acest scor, englezii merg mai departe. Este 3-1 pentru CHLESEA. STEAUA trebuie sa inscrie pentru a obtine calificarea.Suntem la jumatatea reprizei a doua, CHELSEA – STEAUA 2-1. La acest scor, STEAUA este calificata.

Min 62: Chipciu suteaza cu stangul insa respinge cu bratul Cech.

Min 59: GOL CHELSEA. Terry ii aduce pe londonezi din nou in avantaj. Este golul care reaprinde sperantele pentru fanii englezi de pe Stanford Bridge. Mingea s-a dus in bara si apoi a intrat in poarta. Este 2-1 pentru Chelsea.

Min 55: STEAUA pune in continuare presiune pe CHELSEA. Bourceanu aproape de poarta englezilor, insa rateaza un sut.Secundele trec in favoarea STELEI. La acest scor, STEAUA isi permite sa mai primeasca un gol si tot poate obtine calificarea.

Min 46: Nicio schimbare la STEAUA fata de prima repriza.A INCEPUT REPRIZA A DOUA. STEAUA IN ACEST MOMENT LA EGALITATE PE STANFORD BRIDGE, SCOR 1-1.Impresionanta capacitatea STELEI de a reveni! ESTE PAUZA

Min 45: GOOOOOOOOL STEAUA!!!!!!!!!!!! Marcheaza Chiriches!!!!! Omul cu super-golurile marcate impotriva lui Molde si Ajax. Este 1-1, la acest scor, STEAUA merge in sferturile Europa League. Este un gol care vine exact cand trebuie. Milioane de romani sunt alaturi de echipa lui Laurentiu Reghecampf. Ne mai despart 45 de emotii de emotii!!!!

Min 44: Adi Popa in careu dupa o centrare a lui Rusescu, insa este corner. Executa Bourceanu, insa intervine Hazard.

Min 41: CHELSEA preseaza la poarta STELEI. Respinge foarte bine Tatarusanu la un sut periculos al lui Hazard, care a trecut printre doi fotbalisti ai STELEI. STEAUA a inceput foarte bine meciul, insa usor-usor CHELSEA s-a apropiat de careul STELEI si a devent din ce in ce mai incisiva. Fanii STELEI incearca sa-i trezeasca din aceasta amorteala.

Min 38: Suteaza periculos Torres, insa pe langa poarta.

Min 34: GOL pentru CHELSEA. Marcheaza MATA, desi Tatarusanu a facut tot posibilul sa il opreasca pe spaniol. In acest moment este 1-0 pentru CHELSEA (1-1 la general).

Min 33: STEAUA continua sa mentina scorul de 0-0 pe Stanford Bridge. Chipciu este intr-o pozitie buna, incearca sa-l blocheze Obi Mikel.

Min 31: In acest moment la suturi pe spatiul portii scorul este de 2-2.

Min 27: Fault asupra lui Chriches. Se spune ca Chiriches este monitorizat la aceasta partida de Manchester.

Min 25: Ataca STEAUA cu o pasa de la Chipciu catre Latovlevici, in cele din urma respinge Cech.

Min 23: Tatarusanu face o noua parada, prinde un sut puternic al lui Obi Mikel. Ar putea fi din nou hitul serii Apara Tatarusanu!

Min 20: Lovitura de la colt pentru STEAUA. Ros-albastrii domina campioana Europei la ea acasa. Centrare spre Szukala, suteaza Tanase si prinde insa Cech. Pana acum STEAUA se apara foarte bine!Un suporter al lui CHELSEA a intrat pe gazon, a traversat terenul s-a dus pana in fata suporterilor STELEI pentru a-i provoca, insa a fost oprit la timp de stewarzii englezi. Sa speram ca fanii stelisti nu vor reactiona. ROMANIA, ROMANIA , se aude din tribunele Stanford Bridge. Vom juca si pentru fanii Stelei si probabil dupa acest meci vom avea si mai multi suporteri , spunea Laurentiu Reghecampf inainte de meci.

Min 17: Bourceanu suteaza pe langa poarta. El a marcat din lovitura libera contra Ceahlaului la Piatra Neamt. Cu siguranta va juca la finalul acestei luni in meciurile nationalei.

Min 15: Torres este faultat. Se spune ca Torres va pleca, probabil in Italia, satul de criticile jurnalistilor. In continuare CHELSEA – STEAUA, scor 0-0.STEAUA arata ca nu a venit pe Stanford Bridge doar sa se apere. Va trebui sa incercam sa-i surprindem si sa avem forta de a ne bate de la egal la egal. STEAUA joaca bine in primul sfert de ora al meciului.

Min 13: Rusescu a avut o ocazie imensa de gol. O prima ocazie pentru STEAUA, insa Cech demonstreaza ca este cel mai in forma portar din lume.

Min 12: STEAUA ramane in propria jumatate, insa CHELSEA incepe sa puna presiune. CHELSEA ne da emotii, face o presiune din ce in ce mai accentuata pe ros-albastri.Pana acum CHELSEA nu impresioneaza ca o campiona a Europei, insa e bine de stiut ca a cheltuit peste 80 mil. de lire sterline in vara, doar PSG reusind sa o depaseasca la acest capitol.Stelistii nu sunt primii romani care viziteaza anul acesta Stanford Bridge. Mircea Lucescu si Razvan Rat au fost cu Sahtior in cupele europene. Sahtior a incasat 3 goluri pe Stamford Bridge.

Min 5: Aut de poarta pentru CHELSEA. Rafa Benitez spunea recent: Vreau sa castigam toate trofeele posibile. Voi incerca sa castig prin puterea exemplului . CHELSEA este periculoasa cand mingea ajunge la Mata.STEAUA parca joaca pe teren propriu, asa se simt stelistii gratie celor peste 5.000 de fani prezenti pe Stanford Bridge.

Min 3: STEAUA nu are nevoie neaparat de o victorie, un egal sau chiar si o infrangere la un gol diferenta o conduc pe STEAUA in sferturile Europa League.STEAUA are lovitura de start. Vor fi 90 de minute de speranta. A INCEPUT PARTIDA.

Ora 22.03: Tribunele de pe Stanford Bridge nu sunt arhipline, insa peste 5.000 de suporteri romani controleaza fondul sonor al arenei.

Ora 22.00: Jucatorii de la STEAUA si CHELSEA au intrat pe teren. Una dintre cele mai stralucitoare campanii fotbalistice ale Stelei se disputa in aceasta seara. Povestea trebuie dusa pana la capat. Stelistii sunt pregatiti sa scrie un nou capitol al fotbalului romanesc, iar baietii vor spera din intr-o minune pe Stanford Bridge. Peste 5.000 de romani sunt in seara asta pe Stanford Bridge si asteapta a 7-a calificare in sferturile unei cupe europene.

Ora 20.59: Stelistii s-au adunat la Universitate unde lasa mesaje pe panoul amplasat de sport.ro pentru STEAUA. Cei mai multi ii cer STELEI sa se califice.

Ora 20.55: CHELSEA nu va introduce pe teren doi jucatori de valoare: Florent Malouda si Demba Ba.

Ora 20.37: Cateva mii de suporteri de la STEAUA au venit la Londra in speranta ca vor gasi bielte. Circa 1700 de suporteri se afla la aceasta ora in preajma stadionului, doar-doar vor gasi un bilet sa intre la meci. La cerintele de ultim moment, bisnitarii fac si reduceri.

Ora 20.35: Echipa STEAUA a ajuns la aceasta ora pe stadionul Stanford Bridge. Stafful Stelei a mers incolonat in spatele lui Reghecapf. Jucatorii au venit la costum si cravata, pregatiti pentru un mare meci.Latovlevici se va afla in primul 11 aliniat de Laurentiu Reghecampf, insa informatia este neoficiala. Englezii nu s-au inghesuit foarte tare la acest meci, insa si la Londra se face specula. Un suporter roman a povestit ca a dat 200 de lire pe un bilet care s-a dovedit a fi fals.

ECHIPE DE START: STEAUA: Tatarusanu – Ripa, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Ad. Popa, Chipciu, Tanase – Rusescu; CHELSEA: Cech – Azpilicueta, David Luiz, Cahill, A. Cole – Ramires, Obi Mikel – Oscar, Mata, Hazard – Torres.

Specula cu bilete s-a mutat de la Bucuresti la Londra

Specula cu bilete s-a mutat de la Bucuresti la Londra. Putinele tichete scoase la vanzare pentru CHELSEA – STEAUA au ajuns tot la bisnitari, care mai apoi le-au vandut la suprapret. Sigur, tot romanii din Marea Britanie au facut specula cu biletele.