Camerista care l-a acuzat pe Dominique Strauss-Kahn de tentativa de viol si-a pierdut din credibilitate!


Dosarul in care este cercetat fostul sef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, ar putea avea un final neasteptat. Acesta ar putea scapa de acuzatia de tentativa de viol dupa ce au aparut noi elemente care zguduie serios credibilitatea cameristei.

Potrivit New York Times, avocatii lui Strauss-Kahn ar putea contesta legalitatea procedurii de identificare a acestuia la comisariatul din Harlen, deoarece femeia care il acuza de agresiune sexuala avusese deja ocazia sa-l vada in fotografii si la televizor.

Se pare ca exista o lipsa de incredere a procurorilor in declaratiile cameristei privind toata povestea care s-ar fi pertecut in camera hotelului Sofitel din Manhattan.

Sursa citata mai mentioneaza ca politia detine o inregistrare in care camerista discuta cu un barbat aflat in inchisoare despre beneficiile pe care le-ar obtine in cazul in care ar depune plangere impotriva lui Strauss-Kahn. Investigatiile au aratat ca 100.000 de dolari au fost depusi in contul cameristei in ultimii doi ani, o parte venind de la barbatul din inchisoare, condamnat pentru trafic de droguri.