Cancan TV ia vacanta pana la toamna



Emisiunea Cancan TV intra in vacanta. Joi, 30 iunie, se va difuza ultima editie a primului sezon al emisiunii Cancan TV, prima emisiune altfel despre vedetele din Romania.

Emisiunea Cancan TV s-a lansat pe 28 martie. Conceputa ca primul celebrity news magazine din Romania, emisiunea este realizata de luni pana vineri de echipa ziarului Cancan, nbsp;avandu-l ca gazda pe Adrian Artene.

Emisiunea a reusit, pe parcursul celor 69 de editii de pana acum, sa isi asigure locul sau in peisajul audiovizual din Romania. Editii cu 0.8 puncte de rating si un share de peste 2% recomanda Cancan TV ca pe o alternativa la emisiunile de gen, prin abordarea proaspata si iesita din tipare: paparazzi in direct, transmisii live din intimitatea vedetelor, materiale exclusive, multe live, realizate atat in tara cat si in strainatate, interviuri nonconformiste.

De vineri, 1 iulie, emisiunea intra in vacanta. nbsp;Emisiunea se va relua din toamna cu un nou sezon cu invitati speciali, cu subiecte de paparazzi explozive si cu noi picanterii.