Carmen Popa, Denisa Bendea si Roxana Rusu au castigat Click Model 2010! Vezi cea mai frumoasa fata de la Pagina 3!


Nu mai putin de 300 de spectatori au urmarit cu sufletul la gura Finala Click! Model Fata de la Pagina 3, care a avut loc sambata in clubul bucurestean Bellaggio. La prezentarea rochiilor de seara oferite de designerul vestimentar Ana Radu, Miss Decembrie, Roxana Rusu, a cazut chiar pe scena socand intreaga audienta.

Juriul alcatuit din: Ana Radu – designer vestimentar, Vali Craciunescu – muzician, Aurel Moldoveanu – cantaret, Emy – solita, Adi Cristescu – compozitor, muzician, Tony Gray – Director Vanzari-Publicitate Adevarul Holding, Alina Erimia – jurnalist monden, Florin Suler – Sef Departament Foto Click! si Bogdan Nicolai – Project Manager Click! Model, a depunctat-o.

Denisa Bendea, ocupanta locului 2

Daca in acel moment fatal, Roxana nu se impiedica soarta concursului putea fi alta. Si asta pentru ca participanta aflata pe prima pozitie in urma votului de pe www.click.ro, Karina Andra Campan, a fost descalificata pentru neprezentare.

Roxana Rusu, ocupanta locului 3, s-a impiedicat la prezentarea rochiei de seara

Carmen Popa, Miss Iunie, a urcat o pozitie reusind sa o mentina pana la sfarsitul competitiei. Concurentele au luat note maxime la proba de lenjerie intima, iar sanii finalistelor au facut ravagii printre barbatii din juriu la proba de bodypainting.

In compania frumoaselor Click! Model care au venit sa isi sustina favoritele, juriul a deliberat in aplauzele generale ale clubului Bellaggio: locul 1 – Carmen Popa, locul 2 – Denisa Bendea si locul 3 Roxana Rusu.

Citeste articolul integral si vezi galerie foto in Click