Case de vacanta in Romania la preturi mici


A venit perioada in care cei mai multi romani se decid sa aleaga diverse destinatii pentru a-si petrece concediile si cum criza financiara inca nu a parasit meleagurile noastre, cei mai multi se orienteaza catre destinatiile autohtone, mai aproape de casa.

Preturile de pe piata imobiliara au scazut si ele semnificativ, prin urmare achizitia unei case de vacanta poate rezolva destul de convenabil problema concediilor, dar si pe cea a iesirilor de la sfarsit de saptamana.

Aceasta ar putea fi o investitie pe termen lung ce ar putea reduce semnificativ bugetele pe care le veti aloca pentru vacantele dumneavoastra viitoare.

Cu preturi ce variaza intre 12.000 – 80.000 euro, in functie de zona de amplasament si dotarile de care dispune, ati putea achizitiona o casa de vacanta deja construita in diverse locatii din tara.

Daca unii ofertanti va ispitesc oferindu-va posibilitatea de a achita casa in rate, altii va ofera drept bonus o masina. Printre avantajele unei resedinte de vacanta se numara siguranta unui loc de odihna, mai ales in perioada sezonului de varf, cand exista riscul de a nu gasi oferte convenabile de cazare.

Citeste mai mult pe incont.ro (Sursa foto: incont.ro)