Castigatorul Testului de Afacereza primeste un premiu in valoare de 45.000 euro

Testul de Afacereza desemneaza, joi, marele castigator al concursului organizat de postul de televiziune The Money Channel. Premiile puse in joc sunt un Opel Vectra OPC in valoare de 24.000 de euro, oferit de Di-Bas, si un Executive MBA de 21.000 de euro, oferit de CEU Business School.

In Finala Mare din aceasta seara se vor confrunta cei trei finalisti: Horia Ilie Niculescu (35 de ani, economist), Vladut Nechifor (21 de ani, student) si Mihai Nicolae Serban

(23 de ani, consultant). Emisiunea, prezentata de Daniela Cebotari si Florin Cepraga, se va transmite incepand cu ora 18:30.

Marea castigatoare a Finalei Mici, care s-a desfasurat pe 10 decembrie, este Cristina Ovezea. Economista, in varsta de 25 de ani, a castigat un tablou in valoare de 3000 de euro, marele premiu al acestei finale. Lucrarea, intitulata „Peisaj bucurestean (in fata Ateneului)” este realizata de pictorul Spiru Chintila si este oferita de Casa de Licitatii Artmark.

Ceremonia de decernare a premiilor din cele doua finale va avea loc in aceasta seara in cadrul Galei Economia in 2010 organizata de Divizia Business Media Realitatea – Catavencu, si va fi transmisa in direct la The Money Channel, incepand cu ora 21:15.

Noul sezon al Testului de Afacereza, singurul concurs de cultura economica din Romania, nbsp; a inceput pe 5 octombrie si s-a desfasurat timp de noua saptamani. Concursul a debutat pe 1 octombrie cu o editie speciala, in care Sorin Freciu, gazda concursului din sezonul trecut, i-a avut ca invitati pe Octavian Radu, Camelia Sucu si Alin Burcea.

Aproape 1200 de persoane s-au inscris in acest an la preselectii pe www.afacereza.ro, iar premiile puse in joc sunt in valoare de aproximativ 60 de mii de euro. Castigatorii Editiilor Zilei au obtinut un premiu in valoare de 1000 de lei oferit de Romexterra Bank, castigatorii Editiilor Saptamanii cate un smart phone, iar cei trei finalisti cate un laptop.