Castigatorul din Iasi al celor 6 mil, de euro s-a prezentat la sediul Loteriei Romane

Potul in valoare de peste 6 milioane de euro pus in joc duminica trecuta la Loto 6 din 49 a fost castigat de un tanar din Iasi. Barbatul s-a prezentat ieri, la sediul central al Loteriei Romane, din Bucuresti, cu biletul norocos pentru validare si a plecat acasa cu cecul in valoare de 19.717.680,3 lei net.

Ieseanul care a scapat de stresul crizei economice, castigand un premiu spectaculos la Loto, s-a prezentat, ieri, la sediul Loteriei Romane, in jurul orei 11.00, insotit de alti doi barbati. Dupa ce au gresit intrarea, cei trei au reusit sa duca biletul norocos la unul din ghiseele companiei. Au asteptat cuminti sa le fie verificat biletul, apoi au fost invitati departe de ochii curiosilor, ca sa ridice cecul de milioane.

Tanarul n-a vrut insa sa-si dezvaluie identitatea si nici varsta exacta, dar a acceptat sa le spuna celor care i-au dat banii ca joaca de peste 5 ani in mod constant la 6 din 49, cate trei variante simple si completeaza de fiecare data, pe campul B al biletului, cinci numere cu o semnificatie aparte pentru el.

A plecat ascuns intr-o masina a loteriei, cu unul dintre amicii sai

Daca la venire tanarul de aproximativ 25 de ani nu a parut prea stresat de statutul de castigator, la plecare, cu cecul de aproape 20 de milioane de lei in buzunar, a preferat sa puna la cale o diversiune, ca sa se fereasca de aparatele de fotografiat.

Citeste mai mult in Libertatea