Catalin Serban, vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara, acuzat de luare de mita

Catalin Serban, vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita de la omul de afaceri din Caras Severin, Iacob Chisarau, cel care dealtfel a facut denuntul.Alaturi de Catalin Serban au mai fost audiati sotia acestuia Ramona Serban, avocat de meserie, precum si seful politiei din municipiul Moldova Noua, Nicolae Sava. Cei trei au fost audiati toata noaptea, in urma unui flagrant organizat de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Sotii Serban sunt acuzati ca ar fi luat 50.000 de euro mita de omul de afaceri din Caras-Severin, Iacob Chisarau, cel care i-a si denuntat. Vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara i-a cerut politicianului o mita in valoare de 60 de mii de euro. Suma de 50 de mii de euro a fost trimisa, azi-noapte, la Timisoara cu masina de politie din Moldova Noua, condusa chiar de seful institutiei, Nicolae Sava.

Joi dimineata se mai aflau la DNA doar Catalin Serban si Nicolae Sava, sotia vicepresedintelui Curtii de Apel Timisoara fiind lasata sa plece.