Cazare de Craciun pe Valea Prahovei. Vezi unde mai sunt locuri libere!

Cele mai multe dintre locurile de cazare din statiunile de pe Valea Prahovei au fost rezervate, insa turistii care nu au facut rezervari din timp mai au sanse sa gaseasca locuri libere cu o zi inainte de Craciun.

Locurile de cazare din statiunile Azuga, Busteni si Sinaia sunt ocupate in proportie de peste 70% cu o zi inainte de Craciun, insa turistii care nu facut rezervari din timp mai au sanse sa se cazeze. La fel ca in fiecare an, cei mai multi turisti au ales ca destinatie statiunea Sinaia. Primarul orasului, Vlad Oprea, a declarat, vineri, ca aproximativ 95% dintre locurile de cazare din statiune au fost deja rezervate. “Hotelurile, vilele si pensiunile din Sinaia au, in total, aproximativ 10.000 de locuri de cazare.In statiunea Busteni, cu o zi inainte de Craciun sunt rezervate aproximativ 70% dintre cele 7.000 de locuri de cazare”, a declarat primarul orasului, Emanoil Savin.

La randul lor, hotelierii din Azuga raporteaza un grad de ocupare de peste 80%. Anul acesta, statiunea Azuga, cea mai mica dintre cele trei statiuni din Prahova, a atras tot mai multi turisti, fiind prima in care s-a schiat in aceasta iarna si singura in care functioneaza un hotel de cinci stele. Preturile de cazare in cele trei statiuni variaza, in functie de conditii si de numarul de nopti de cazare. Pentru sarbatorile de iarna hotelierii au pregatit oferte speciale, respectiv pachete turistice ale caror preturi pornesc de la 300 de lei de persoana si ajung la cateva sute de euro. Sursa foto: evz.ro.