Cazinoul din Constanta poate fi vizitat pana vor incepe renovarile

Cazinoul din Constanta va putea fi vizitat pe interior, incepand de sambata, si va ramane la deschis publicului pana ce va intra in renovare.

Cazinoul de la malul marii si-a redeschis deja portile, sambata, pentru vizitatori, chiar daca interiorul arata jalnic. De fapt, totul este distrus: geamurile, mobilierul si pereti arata in urma razboiului. Vizitatorii vor putea lasa mesaje si impresii pe panourile special amplasate la intrarea in cazinou.

Pana in 2012, monumentul va fi renovat de catre Ministerul Dezvoltarii, dupa ce l-a preluat recent de la Primaria Constanta. Pana la sfarsitul anului va fi gata si autorizatia de constructie, data la care se estimeaza ca vor demara si lucrarile de reabilitare termica si renovare.

Durata estimativa a lucrarilor de renovare si reconstructie este de 24 luni, respectiv la finele anului 2012. Dupa ce se vor incheia lucrarile, cazinoul va fi introdus in circuitul turistic, in incinta sa fiind prevazute a se desfasura simpozioane, conferinte, evenimente de divertisment. Foto: Mondo News