Cazul Cristian Tabara – Voi demonstra ca spun adevarul, a declarat fetita de 12 ani

Cristian Tabara si-ar fi recunoscut fapta atat in fata parintilor fetei si a bunicii acesteia, cat si in fata unor apropiati ai acestora. Asa sustin atat fetita, cat si tatal natural al acesteia, intr-un dialog purtat cu EVZ.

quot;Nu mint, eu spun adevarul. Sunt pregatita sa spun adevarul in fata tuturor, a politistilor, a procurorilor, a judecatorilor. Faptul ca a avut o relatie de sapte ani cu mama nu-i dadea dreptul sa-mi faca ce mi-a facut. Si da, am mers singura la politie, pentru ca eu nu mint quot;, a declarat pentru EVZ copilul de 12 ani, care a depus plangere impotriva directorului Directiei Film a TVR.

Fetita sustine ca este pregatita sa faca fata oricarui interogatoriu la care va fi supusa de autoritati pentru ca poate aduce si martori in sprijinul afirmatiilor ei. quot;Atata vreme cat el a recunoscut ce a facut si in fata mamei, si in fata bunicii, si in fata altor persoane din anturajul nostru… asta arata ca spun adevarul. Sunt pregatita pentru orice interogatoriu, pentru ca nu vreau sa-l las sa scape asa. Voi demonstra ca spun adevarul si voi demonstra tuturor cine este Cristian Tabara quot;, a incheiat copilul.

Tatal fetei: quot;A recunoscut in fata mea quot;

quot;Nu am aflat ce s-a intamplat de la fiica mea. Am aflat mult mai tarziu, de la fosta mea sotie, intr-o iesire a acesteia. Am incercat sa discut cu copilul, sa aflu mai multe, dar nu am reusit. Si sunt convins ca nici pana acum nu mi-a spus totul, probabil dintr- o anumita jena quot;, ne-a marturisit tatal fetei.

Acesta recunoaste ca a avut ceva indoieli in privinta spuselor fiicei sale pana la momentul la care l-a intalnit pe Cristian Tabara si a discutat cu acesta. quot;In toamna anului trecut, l-am intalnit pe Cristian Tabara la targul de carte. Am avut o discutie foarte clara, in care a recunoscut ca a avut o tentativa de a avea un anumit tip de act sexual cu copilul meu. A sustinut ca a facut asta pe fondul unei regretabile caderi psihice, ca a fost «o curiozitate anatomica», ca sa citez din memorie. (…) Daca pana atunci aveam ceva indoieli, acea discutie mi le-a spulberat. Nu stiu cum m-am abtinut atunci sa nu fac un gest pe care l-as fi putut regreta, si ma felicit pentru asta quot;, a explicat barbatul.

Nu a fost singura intalnire pe care a avut-o in ultimele luni cu Tabara, sustine acesta. quot;Ne-am mai intalnit o data, la festivalul de film de la Timisoara. Mi-a spus ca ar vrea sa se impace cu fosta mea sotie si ca lucrurile se vor rezolva. Nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta, din ce punct de vedere se vor rezolva lucrurile, dar i-am explicat foarte clar ca nu voi fi niciodata de acord cu asa ceva dupa cele intamplate si ca suntem pe baricade diferite quot;.

Spune ca e mandru de fiica sa si pune determinarea ei de a infrunta pe toata lumea si de a merge la politie mai mult pe seama inteligentei si a modului in care aceasta priveste viata decat pe seama curajului. quot;Nu multi copii ar face asta quot;, incheie acesta.

Citeste mai mult pe site-ul Evenimentul Zilei (Sursa foto: Evenimentul Zilei)