Ce ascunde renumararea voturilor nule?


Enervat de faptul ca a “reusit” sa piarda alegerile in fata lui Basescu, Geoana a trecut la atac, asa cum era de asteptat, contestand alegerile si strigand in gura mare “FRAUDA”.

Basescu a primit cu calm vestea ca BEC-ul renumara voturile nule, explicand ca este ceva normal si ca demersul lui Geoana este unul corect si democratic.

Calmul cu care presedintele a anuntat acest lucru m-a pus pe ganduri. Ca politician, Basescu a reusit sa castige cinci batalii de unul singur, la conducerea PD, la Primarie si la Cotroceni. Se poate spune orice despre Basescu, doar ca este un politician slab si imatur politic, nu!

Ce ascunde renumararea voturilor nule?

Daca la sfarsitul renumararii se va constata ca Basescu are mai multe voturi anulate decat Geoana? Poate si Basescu, in cazul asta, sa strige “Frauda” si sa arate cu degetul spre Geoana?

Nu numai ca va face asta, dar va arata cu degetul si spre Antonescu spunand: “Vedeti cu cine v-ati aliat?”.

Stau si ma intreb de ce Iliescu, Nastase si Hrebenciuc l-au lasat pe Geoana sa cada in capcana; probabil ca s-au saturat de el si doresc pe altcineva in fruntea partidului!

Calmul lui Basescu anunta o lovitura de mare maestru pe scena politica din Romania. Sa asteptam rezultatul final al renumerarii voturilor nule.

Foto: Mondo News