Cea mai sexy vampirita din lume by Botezatu! Bianca Dragusanu lupta la titlu!


Bianca Dragusanu va participa la show-ul quot;Cea mai sexy vampirita din lume! quot;, care se va desfasura in aceasta toamna atat in Romania, cat si in SUA si care va fi regizat de Catalin Botezatu.

Bianca se va lupta pentru titlul “Cea mai sexy vampirita din lume”, concurs lansat de Bamboo Group si sustinut de compania americana The Light Group. Invitatia i-a fost adresata chiar de Bote, care o considera pe Bianca una dintre cele mai frumoase femei din lume. Totodata, designerul le invita pe toate romancele frumoase, sexy, care au implinit deja 21 ani sa se inscrie la acest concurs, pe adresa de e-mail lasvegas@bamboogroup.ro sau office@bamboogroup.ro, pana pe 31 august.

Vor fi selectate 30 de tinere, iar in finala de la Las Vegas vor intra doar 13. “Castigatoarea va avea contracte de pana la 100.000 de dolari si multe joburi in SUA, unde va fi promovat concursul. Romancele sunt foarte frumoase si sunt convins ca vor avea succes la publicul american, mai ales ca din show vor fi transmise imagini pe televiziuni din State”, a declarat Catalin, cel care se va ocupa de scenografie, de costume si de regia show-ului.

Blonda s-a aratat incantata de oferta si, chiar daca relatia cu Bote s-a mutat pe taramul profesiei, e fericita ca va avea ocazia sa lucreze din nou cu designerul. Mai mult, Bianca Dragusanu spune ca nu s-a logodit cu Adrian Cristea, fotbalistul de la Dinamo Bucuresti, si ca, deocamdata, este o fata libera.

Donald Trump si Tyran Richard fac parte din juriu

Marea finala a concursului “Cea mai sexy vampirita din lume” va avea loc pe 31 octombrie la Las Vegas (statul Nevada, SUA). Majoritatea filmarilor vor fi facute in “Capitala mondiala a jocurilor de noroc”, dar finalistele vor avea ocazia sa calatoreasca, pentru a promova concursul organizat de Catalin Botezatu, si la New York, Los Angeles sau Atlantic City.

Printre personalitatile invitate sa faca parte din juriul competitiei se numara: celebrul multimiliardar Donald Trump, tenismenul roman Ilie Nastase, actrita Nicole Stein, playmate-ul Tyran Richard si multe alte vedete internationale.

Citeste articolul integral in Libertatea