Cea mai sexy vampirita din lume il va avea in juriu pe marele fotograf Paul Miller


Cel mai inedit concept mondial al anului 2010, “Cea mai sexy vampirita din lume”, organizat de brandul de entertainment Bamboo Group, a strabatut distanta dintre Europa si America si a starnit interesul marelui fotograf Paul Miller.

Cunoscut pentru fotografiile realizate pentru reviste de top ca Playboy, Cosmopolitan, Maxim sau FHM, Paul Miller continua sa fie un simbol in industria fotografica din intreaga lume, de mai bine de 27 de ani.

In prezent, director de fotografie al bullz-eye.com, a doua revista on-line pentru barbati din lume cu peste 5 milioane de vizitatori unici pe luna, acesta nbsp; s-a aratat atat de incantat de ideea singurului concurs de frumusete care leaga Bucurestiul de orasul luminilor Las Vegas, incat va fi unul din membrii juriului „Cea mai sexy vampirita din lume”.

Mai mult decat atat, Paul Miller, in colaborare cu Bamboo Group le ofera candidatelor care s-au inscris deja pe site-urile www.bamboogroup.ro si www.vampirenes.com si celor care se vor inscrie pana pe 5 septembrie o sansa unica! Doar 13 dintre cele mai frumoase 30 de vampirite selectate pentru finala din Le Gaga, de pe 18 septembrie, vor nbsp; avea ocazia sa il convinga pe marele fotograf de calitatile lor, la o sedinta foto in cel mai reprezentativ loc pentru acest concurs, Castelul Bran, al legendarului Dracula.

Premiile oferite de Bamboo Group nu se termina aici! Cele 13 finaliste ale concursului “Cea mai sexy vampirita din lume” vor pleca intr-o excursie prin cele mai mari orase ale Americii: New York, Atltantic City, Los Angeles, Palm Springs, inainte de a participa la Marea Finala din Las Vegas, pe 30 octombrie, chiar inainte de Halloween.

Grabeste-te sa te inscrii! Pana pe 5 septembrie Bamboo Group iti ofera sansa de a deveni “Cea mai sexy vampirita din lume”!