Cele mai bune oferte auto de sarbatori


Daca mai ai inca bani sau un plan prin care sa-ti cumperi un autoturism nou, se pare ca a venit momentul sa iei o decizie. Dealerii, mai ales cei cu stocuri foarte mari, arunca in tolba Mosului discounturi importante.

Acest nbsp; top nu are rolul de a ierarhiza ofertele din perioada sarbatorilor doar din punctul de vedere al pretului. Stabilirea unui clasament tine cont in primul rand de raportul pret – dotari, notorietatea brand-ului, nivelul de siguranta oferit si succesul inregistrat pe piata locala. Autoturismele au fost alese pentru topul money.ro din perspectiva nevoilor unei familii care pune pret pe siguranta si spatiu.

Probabil cea mai buna oferta de pe piata in acest moment vine de la Renault. Astfel, producatorul francez ofera modelul Megane 2 Sedan cu un pret de pornire de la 9250 euro cu TVA inclus. Acest lucru este posibil pentru ca deja in oferta dealerilor Renault a intrat Fluence, inlocuitorul gamei Megane Sedan.

Pentru acesti bani primim o masina cu un motor de 1.4 l si 100 CP, dotat cu sase airbaguri, aer conditionat, ABS, computer de bord, volan reglabil, geamuri electrice fata, bancheta spate rabatabila, etc. Din perspectiva raportului pret-dotari, avem in aceste conditii o oferta foarte buna in raport cu restul concurentilor directi.

Citeste mai mult pe money.ro