Cele mai ciudate tratamente anti-imbatranire

Oamenii sunt in stare de orice pentru a lupta impotriva imbatranirii. Desi realitatea este cu totul alta, isi doresc sa fie mereu tineri si incearca tot felul de metode care mai de care mai ciudate.

Companiile anti-imbatranire duc mai departe lupta anti-riduri si gasesc noi modalitati de a opri timpul in loc, scrie site-ul Pro TV. Dincolo de creme, acum au aparut si terapii parca desprinse din povestile bunicilor. Iata cateva dintre ele:UrinoterapiaMetoda este practicata de 5 mii de ani in Orient si pare sa dea roadele mult asteptate.

Cei care recurg la ea o lauda si spun ca urina este un elixir al vietii. Cei care isi beau propria urina in zilele noastre cred cu tarie ca in acest fel vor tine batranetea la distanta. Mai mult, fetele o folosesc pentru a combate acneea.

Terapia cu hormoni umani de crestereCei care isi injecteaza hormoni fac parte din randurile celebritatilor. In acest fel, cred ei ca opresc timpul. Potrivit medicilor, terapia are si reactii adverse. Terapia cu venin de sarpeProvincia Guangxi din China are cea mai mare concentratie de persoane care au depasit varsta de 100 de ani.

Cercetatorii le-au aflat secretul: beau un bitter care are in componenta si venin de sarpe, mai scrie site-ul Pro TV. CriogeniaCe nu face omul pentru frumusete? Expunerea la temperaturi foarte scazute, periodic, timp de cateva minute, ajuta la mentinerea tonusului muscular si intinereste pielea. Desi metoda este extrema, adeptii nu se sfiesc sa o aplice.

Foto: Mondo News