Cele mai ieftine oferte de vacanta pe litoralul din Bulgaria – Patru zile in Albena te costa 45 de euro


Un sejur de 4 zile in Albena te costa acum 45 de euro, o mini-vacanta de 3 zile in Nisipurile de Aur se ridica acum la 46 de euro, in timp ce 3 zile in Sunny Beach te costa 57 de euro, iar in Balcic – 62 de euro.

Vezi care sunt cele mai bune oferte pentru sejururi de 3-6 zile in hoteluri de 3 stele din cele mai atractive statiuni de pe litoralul bulgaresc, cu plecare pana la 15 august.

O mini-vacanta de 4 zile in Albena te costa in aceasta perioada 45 de euro. in pret intra 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din statiune. Tariful este valabil pana pe 3 septembrie. nbsp;

Cu 46 de euro stai 3 zile la un hotel de 3 stele din Nisipurile de Aur. in pret intra 2 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele. Plecarea catre Nisipurile de Aur: 31 iulie.

Pana pe 15 august achiti 57 de euro pentru un sejur de 4 zile in statiunea Sunny Beach. in pret intra 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din statiune.

O mini-vacanta de 3 zile cu all inclusive la un hotel de 3 stele din Balcic te costa acum 62 de euro. Cu acesti bani platesti 2 nopti cazare cu all inclusive. Tot pe 31 iulie incepe sejurul din Balcic.

La 68 de euro se ridica un mini-sejur de 3 zile cu all inclusive in statiunea bulgareasca Sunny Beach. Banii acopera 2 nopti cazare cu all inclusive intr-un hotel de 3 stele.

O vacanta de 6 zile in aceeasi statiune (Sunny Beach) te costa acum 170 de euro. Cu acesti bani achiti 5 nopti cazare cu all inclusive. nbsp;

Un sejur de 5 zile in statiunea Constantin si Elena ajunge in aceasta perioada la 174 de euro. Tariful acopera 4 nopti cazare cu all inclusive. nbsp;

Afla informatii detaliate despre ofertele de mai sus pe money.ro.