Chivu a vrut sa opreasca meciul dintre AS Roma si Inter Milano din cauza injuraturilor


Departe de forma buna care l-a consacrat, Chivu pare sa aiba probleme serioase la Inter. Injurat de fanii quot;romanilor quot;, capitanul nationalei s-a certat si cu antrenorul sau si a vrut sa paraseasca terenul in derby-ul cu AS Roma.

Cristi Chivu a vrut sa opreasca derby-ul dintre AS Roma si Inter Milano dupa ce fabii gazdelor l-au injurat si numit tigan pe tot parcursul meciului.

Injurat la fiecare atingere de balon, Chivu si-a dat casca jos in prima repriaa, s-a dus catre arbitru si i-a cerut acestuia sa puna capat meciului. Capitanul nationalei nu s-a ales decat un cartonas galben in urma gestului sau.

Reactia ostila a fanilor Romei vine dupa ce la ultimul meci direct dintre cele doua formatii Cristi Chivu a facut gesturi obscene catre tribune.

Si asta nu a fost singura problema a fundasului roman. Chivu a avut un dialog aprins si cu antrenorul sau, Rafa Benitez, nemultumit ca Samuel Eto’o nu il ajuta suficient in aparare. quot;Daca nu alearga, eu ies de pe teren quot;, i-a spus Chivu spaniolului.