Cine sunt liderii PDL care au cerut demisia intregului Guvern Boc – Vezi declaratiile lor


Elena Udrea, Cezar Preda, Raluca Turcan, Sever Voinescu sau Sulfina Barbu sunt cateva din numele care i-au cerut premierului Emil Boc sa renunte la mandat.

In spatele usilor inchise, o parte din liderii PDL au cerut demisia intregului cabinet si formarea unuia nou. O parte din acestia au recunoscut public acest lucru si au incercat sa explice si motivele pentru care au cerut asta. Cap de lista, Elena Udrea.

„Am gandit ca un membru de partid, nu ca un ministru. Cred ca varianta care ar fi folosit partidului ar fi fost demisia intregului guvern. Este punctul meu de vedere. Eu cred in argumentele mele. Sunt oameni ca si ministri care au plecat, cred ca sunt ministri buni. Cabinetul Boc are ministri buni. Important e ca Guvernul sa faca ceea ce trebuie pentru tara. Eu am crezut varianta cealalta. Primul ministru a facut remanierea, nu cunosc argumentele care au stat la baza remanierii”, a declarat ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, la finalul sedintei Colegiului Director al PDL.

Vicepresedintele Cezar Preda nu a fost atat de generos in declaratii: “Am votat pentru demiterea intregului Guvern. Nu va spun argumentele.”

Vicepresedinta Raluca Turcan s-a declarat nemultumita de faptul ca premierul Emil Boc nu a prezentat argumentele care au stat la baza remanierii ministrilor. Si ea a pledat pentru demisia intregului Guvern. „Mi-as fi dorit sa avem evaluarea clara pe ministere. Am inteles ca premierul a avut aceasta optiune. Premierul a avut trei optiuni, ulterior domnii Videanu, Berceanu, Sandu si-au depus mandatele. Evaluarea nu a fost prezentata. Au fost explicatii in interior mai mult sau mai putin buna. Au fost discutii intense. Aveam nevoie de un plus de credibilitate in PDL”, a declarat Raluca Turcan.

Citeste mai mult pe site-ul Realitatea TV (Sursa foto: Grup RC)