Ciprian Marica si Bianca Dragusanu, o iubire secreta? Video

Cine spune ca, in afara terenului de fotbal, doar Mutu loveste cu putere se insala. Din spate vine puternic Ciprian Marica. Cei de la Cancan dau sfoara in tara ca atacantul de la Stuttgart ar avea o viata amoroasa plina de peripetii. In triunghi chiar. Oficial, fotbalistul traieste o idila alaturi de Ilinca Vandici, dar in taina ar iubi-o si pe Bianca Dragusanu.

Doua femei. Amandoua celebre, frumoase si senzuale – Bianca Dragusanu si Ilinca Vandici. Foste blonde, actualmente satene, cele doua fete ar imparti acelasi barbat. Potrivit Cancan, Ciprian Marica le-ar fi pus domnisoarelor inimile pe jar.

Jurnalistii scriu ca Marica i-ar fi cazut cu tronc Biancai de mai muta vreme, chiar daca iubita oficiala a fotbalistului este de ani buni Ilinca Vandici.

Potrivit sursei citate, Bianca si Ciprian ar fi petrecut o minivacanta incendiara intr-un hotel luxos din Tucia.

Se pare ca Marica ar fi incercat de atunci sa o asigure pe Bianca ca a incheiat toate socoteliele cu iubita Ilinca. Asa a ajuns sa-i smulga Biancai acceptul sa ii tina companie pentru cateva zile.

Gurile rele spun ca fotbalistul ar mai pastra legatura cu Burlacita, dar ca nu se gandeste sa ii spuna adio nici Ilincai.