Ciprian Tatarusanu a fost prezent la redeschiderea unui club din zona Herastrau

La finalul unui sezon in care s-a intrecut in gafe cu Zapata, celalalt portar al Stelei, Ciprian Tatarusanu pare a se acomoda mai usor cu viata de noapte a Bucurestiului decat cu masurile buturilor din Ghencea.

Chiar daca obisnuise sa iasa in evidenta pe plan personal cu petreceri intime la care iau parte mai mult barbati decat femei, Ciprian Tatarusanu a facut mai nou pasul spre cluburile de fite din Capitala. Miercuri seara, goalkeeper-ul ros-albastrilor a fost prezent la redeschiderea unui club din zona Herastrau, bifand si el condica alaturi de alte nume grele din bransa, precum brigada veche „Dinamo quot; formata din Vlad Munteanu si Giani Kirita, ori tanarul atacant al galatenilor, Marius Pena.

Daca cei enumerati se distrau undeva in zona VIP, Tatarusanu doar poftea la frumusetile din club, de undeva de langa baia barbatilor. Intr-un final, la masa stelistului, plasata extrem de nefavorabil, au aparut si cateva prezente feminine. Interesant este ca „duduia quot; care se lipise de bratele portarului se afla lejer la a doua tinerete.

Citeste mai mult pe site-ul Cancan (Sursa foto: Cancan)