Claudiu Saftoiu si Adriana Saftoiu sunt hotarati sa divorteze

La aproximativ o luna dupa ce a confirmat ca s-a despartit de sotia sa, Claudiu Saftoiu a dat o fuga pe la judecatorie si a introdus actele de divort.

Profitand de zilele de acalmie dintre Craciun si Revelion, fostul sef al SIE a inregistrat dosarul pe data de 27 decembrie, iar primul termen al procesului a fost stabilit in luna mai.

Sotii Adriana si Claudiu Saftoiu au decis sa se desparta inca din vara anului trecut, dar zvonurile unui iminent proces de divort au fost confirmate abia la sfarsitul lunii noiembrie. Chiar fostul sef al spionilor a declarat pentru CANCAN ca nu mai locuieste impreuna cu sotia, urmand ca divortul sa se pronunte curand. Imediat dupa Craciun, mai exact pe 27 decembrie, Claudiu s-a dus personal la Judecatoria Sectorului 1 si a inregistrat documentele. Cei doi s-au inteles cu privire la divort, iar magistratii vor desface casatoria din culpa comuna. Cu toate acestea, Claudiu Elwis Saftoiu a tinut sa aiba calitate de reclamant in dosar, iar Adriana Ana Saftoiu de parat.

Citeste mai mult pe site-ul Cancan (Sursa foto: Cancan)