Coafuri pentru noaptea de Revelion

Pregatirile pentru Revelion incep cu mult timp inainte, si nu ma refer numai la alegera locului in care il vei petrece. De fapt, cele mai multe reprezentante ale sexului frumos dedica foarte mult timp alegerii tinutei si coafurii.

Pentru ca vrem sa iti usuram munca, iti prezentam cateva stiluri si coafuri din care sa te inspiri.

Cocul, intotdeauna elegant

Daca tinuta pe care ai ales-o este foarte eleganta, cocul este optiunea ideala cand vine vorba de parul tau. Chiar daca nu ai parul suficient de lung incat sa il poti prinde, mici artificii te ajuta sa creezi impresia ca ai un coc foarte elegant. Ai nevoie de multe agrafe quot;mascate quot;.

Pentru inceput, foloseste o spuma de par pe toata suprafata pentru a-i oferi textura necesara si fixarea potrivita. Pentru separarea suvitelor, trece-ti degetele prin par. Ridica apoi diferite sectiuni ale parului si prinde-le cu agrafe. Continua pana prinzi toate suvitele, iar la final aplica spray fixativ. (…)

Onduleurile fac senzatie!

Cu cat coafura ta este mai diferita de ceea ce porti in mod obisnuit, cu atat vei avea o aparitie mai interesanta. Un exemplu sunt buclele. Daca parul tau este drept in mod natural, buclele voluminoase sau perfect definite te vor transforma in diva. Este valabil si in sens invers, si anume sa iti indrepti parul daca il ai ondulat de obicei.

Vezi toate coafurile pentru noaptea de Revelion pe site-ul eva.ro