Complexul Arena Platos, primul resort de schi si snowboarding din Romania

Doi sportivi din Sibiu si Austria, multiplii campioni nationali si modiali la sporturile de iarna, schimba complet modul in care se schiaza in Romania.Complex Arena Platos este primul resort de schi si snowboarding din Romania, ridicat din temelii dupa standarele din Austria.

Incepand de zilele viitoare Sibiul va avea primul compex de sporturi de iarna, cu adevarat la standarde internationale. Complex Arena Platos este rezultatul muncii si investitiei a doi buni prieteni: Andy Fazekas, multiplu campion national la snowboarding si Martin Freinademetz, celebru parcticant al sporturilor extreme si multiplu campion international, sportiv austriac dar stabilit in Sibiu.

„Complexul va avea trei partii de schi, fiecare de cate 700 de metri plus o partie de 250 de metri pentru copii si incepatori. Complexul se adreseaza familiei, copiilor si incepatorilor. Vom deschide si prima scoala profesionista de schi si snowboarding, in care voi preda atat eu cat si Martin Freinademetz”, spune Andy Fazekas.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Adevarul)